Close

PLANNER CONTAINERTRANSPORT

Apply Online

Door voortdurende expansie zijn we voor onze afdeling containertransport in de haven van Antwerpen op zoek naar een planner.
De functie

Als transportplanner zorg je voor het plannen, organiseren en opvolgen van transportopdrachten. Je bent verantwoordelijk voor de planning van 60 à 70 wagens waar containers mee vervoerd worden en dit voornamelijk in de haven van Antwerpen. Daarnaast heb je dagelijks contact met onze chauffeurs en ook voor onze klanten sta je altijd paraat.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Je houdt van een levendige en snelle werkomgeving
Je houdt van een no-nonsense mentaliteit
Je bent proactief, besluitvaardig en stressbestendig
Ervaring in een gelijkaardige functie is niet noodzakelijk, maar in het geval van geen relevante werkervaring begin je als assistent transportplanner en groei je met de tijd door naar transportplanner.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een voltijds contract van onbepaalde duur
Je werkt in een ploegensysteem (6-14u/12-20u) dat om de week wisselt
Een aantrekkelijke verloning in functie van je kennis en ervaring en extralegale voordelen
Collegialiteit, respect en no-nonsense mentaliteit staan centraal in onze bedrijfscultuur. In ons familiebedrijf ben je geen nummer en krijg je de kans om jezelf te ontplooien.

Plaats van tewerkstelling: Schouwkensstraat 10, 2030 Antwerpen

Interesse?

Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar hr@trafuco.be. Voor meer informatie kan je ook steeds bellen naar Nathalie Goevaerts op het volgende nummer 03/880.72.79

Salient Features